Boek hier onder online uw afspraak:

Let op: Na het maken van de afspraak ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Heeft u GEEN bevestiging ontvangen? Dan is de boeking NIET geslaagd en is er dus GEEN afspraak gemaakt. Neem in dat geval z.s.m. telefonisch contact op.

Een uitgebreide instructie vindt u onderaan deze pagina.

 

Maak tijdig uw afspraak

Bepaalde periodes is het erg druk. Voorkom teleurstellingen, boek daarom tijdig uw vervolgafspraken, plan desgewenst enkele afspraken vooruit. Gedurende de zomermaanden  Juni, Juli en Augustus geldt er helaas een cliëntenstop voor nieuwe cliënten. 

Instructie online afspraak maken

 

Boek nu zelf direct en eenvoudig uw behandeling. Dit gaat als volgt:

1. Maak een keuze tussen "nieuwe client/1e afspraak" of "bestaande client/vervolgafspraak" en klik op het RODE blokje "MAAK AFSPRAAK". U wordt automatisch doorgeschakeld naar de agenda.

2. Selecteer een datum/tijd en klik op het GROENE blokje. Wanneer u hierop heeft geklikt, vul ververs dan niet tussentijds de pagina. 

3. Vul uw gegevens in (alle velden invullen) ga akkoord met de voorwaarden en klik op "verstuur". Kunt u uw gegevens niet invullen? Wacht dan 5 minuten en probeer het opnieuw.

 

Let op! Indien niet alle velden worden ingevuld en u niet akkoord gaat met de voorwaarden dan zal uw afspraak niet worden geregistreerd.

 

Uw boeking is definitief zodra u de bevestigingsmail heeft ontvangen, deze zult u op werkdagen binnen 24 uur ontvangen. In sommige gevallen komt de bevestiging in uw "ongewenst" of "spambox". 

Heeft u GEEN bevestiging ontvangen, dan is de afspraak NIET geboekt. Neemt u dat geval even contact op (telefonisch, mail of what's app).

 

Gemaakte afspraak wijzigen?

Maak online een nieuwe afspraak zoals hierboven beschreven. Bij opmerkingen kunt u de datum en tijd van de te wijzigen afspraak ingeven deze zal dan worden geannuleerd.