Mijn producten

De producten van Hypogeen zijn vrij van parfum, parabenen en niet op dieren getest. Alle hypogeen producten zijn geschikt voor risicopatiënten zoals diabetici.

Hypogeen

Hypogeen is een bijzondere huidverzorgingslijn die speciaal ontwikkeld is voor mensen met een droge en zeer gevoelige huid. De ingrediënten in Hypogeen producten vullen de tekorten die bij mensen met diabetes ontstaan weer aan en dragen bij aan een gezonde, zachte en soepele huid. Deze voet/been creme bevat Papaya Extract, Vitamine E, Lecithine en 5% Urea. Een dagelijkse verzorging van de voeten is zeer belangrijk om onnodige voetproblemen te voorkomen (o.a. diabetesvoet). Door de crème regelmatig aan te brengen, krijgen kloven, schilfering en eelt geen kans. Het unieke Papaya- extract bevat actieve enzymen die de huid onmiddellijk verzachten en uiterst comfortabel doen aanvoelen. Verpakking: pompflacon 300 ml


Hypogeen sport

Deze voet-beencreme is speciaal voor personen die een sport beoefenen of bij het inlopen van nieuw schoeisel. 
Een niet-vette en zeer snel in de huid opneembare formule die rijk is aan essentiële olie die verfrist, deodoriseert en schrijnende plekken zoals eelt en blaren voorkomt.
Aloe Vera en Urea zorgen voor de benodigde hydratatie. Arnica en Papaya verminderen de kans op kwetsuren. Ideaal voor wandelaars en actieve sporters.


Breng dagelijks een ruime hoeveelheid aan op uw voeten en onderbenen en masseer de creme goed in de huid. Voor een lange wandeling 1 mm dik insmeren en ongeveer 10 minuten laten drogen en dan pas de sokken en schoenen aantrekken.
Tip: Ook na het sporten de voeten en onderbenen inwrijven, ook tussen de tenen.

 


Hypogeen M-cose

Hypogeen M-Cose Nagels en Huid is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van de kalknagels/schimmel-nagels/mycosenagels. De gel is op basis van speciale honing, koudgeperste Jojobaolie, Tea Tree olie en sodium borate.

Dit product werkt het beste in combinatie met Hypogeen Miel-Cose en de spray voor sokken/schoenen.

Gebruik
Dagelijks een paar druppels op de boven en onderzijde van de nagel en de gehele teen aanbrengen. Hierna de olie lichtjes inmasseren. De handige herafsluitbare tuit zorgt voor eenvoudig veelvuldig gebruik. Niet gebruiken op open wonden.

 


Hypogeen Sun

Hypogeen Sun Protection Spray factor 30 met uitgebalanceerde zonnefilters UVA-UVB voor een optimale bescherming, is waterresistant en bevat geen parfum.

Makkelijk op de huid te sprayen en handig mee te nemen in bijvoorbeeld de handbagage. Breng 15 minuten voor het zonnen royaal aan op de huid en regelmatig herhalen, zeker na het zwemmen en afdrogen van de huid. Zeker de voeten zijn extra kwetsbaar voor zonverbranding!